Ziua 6: Du-l în vizită la serviciul tău! #conectatlainimacopiluluimeu

Provocarea zilei a șasea vă aduce împreună într-un loc în care îți petreci cea mai mare parte a timpului tău: serviciul! Aducându-l pe copil în lumea ta, îi vei arăta cât de  important este el pentru tine! Poate că experiența aceasta îi va folosi pentru inspirație sau pentru a înțelege puțin din ritmul și lumea ta!

Eu îmi amintesc că în clasa întâi îmi făceam temele în biroul sefilor mamei mele, pe vremea în care ea lucra la o uzină de preparare a minereului de fier. Nu era prea sigur pentru mine să fiu pe acolo, dar eram bucuroasă  pentru că împărțea cu mine hârtia cu care ea măsura ph-ul apei. O luam în buzunare și apoi o arătam cu mândrie prietenilor de la bloc, convinsă fiind că știu să fac magie! Aveam alți puști în gașca de la bloc pe care tații îi luau în cabina camioanelor, erau cei mai fericiți și noi îi invidiam. Dacă ai o experiență de genul acesta sau poate toată copilăria ai visat/sperat să vezi locul de muncă al părinților tăi, sper că vei fi motivat să îi oferi copilului tău, preț de câteva ore, o experiență care îl va face să se simtă special!

Planul nostru pentru ziua aceasta este să cumpărăm căpșune proaspete și să mergem în vizită la serviciul lui Andrei, tatăl prințeselor și al lui Matei. 

Nu uita să revii  zilnic pe blog sau pe pagina noastră de Facebook  Jurnal de printese  pentru a afla provocarea zilei ! Voi posta în fiecare zi  la ora 22:00 câte o provocare pentru părinți!
Succes!


Comentarii

Postări populare