Concursul lunii decembrie: Aventuri în lumea Bibliei "Pe urmele Apostolilor"


Începeam anul 2015 cu un concurs "Aventuri în lumea Bibliei"  la care foarte mulţi dintre voi aţi participat şi vă mulţumesc! Aceia dintre voi la care au ajuns cd-urile "Pe urmele lui Isus" aţi oferit un feedback foarte încurajator! Pentru că de curând a fost lansat oficial şi cel mai recent serial bazat pe cartea Faptele Apostolilor, prin curtoazia celor din echipa Trans World Radio şi a Danei Mercioniu (scenarist) avem onoarea să încheiem anul invitându-vă din nou la concurs! 
 
 Dacă nu ai mai auzit niciodată despre Aventuri în lumea Bibliei, atunci trebuie să ştii că fiecare din cele 4 cd-uri de conţine 20 de ore de teatru radiofonic pentru copii. Dramatizările biblice sunt realizate împreună cu actori profesionişti (Ileana Cernat, Andrei Aradits, Gelu Niţu, Mihai Gruia Sandu, Dan Condurache) şi sunt scrise special pentru copii. Este un proiect unic în România care vine în sprijinul părinţilor care doresc un suport atractiv şi captivant pentru a-i familiariza pe copii cu marile teme biblice. Despre acest proiect am mai scris şi anul trecut aici dar o recenzie frumoasă pentru primele 3 cd-uri găsiţi şi pe micatelierdecreatie.ro. O altă prezentare a fost făcută şi pe blogul ursuletilor năzdrăvani cu ocazia sărbătorii de Paşte.

Aventuri în lumea Bibliei este fundal sonor pentru fiecare mic dejun în familia noastră, mai nou el fiind redenumit simplu "Bibi" de Ema care îşi porneşte singură cd-playerul şi aşteaptă cu bucurie să strige alături de personajele din serial : Tuaaa! Uaaa (Aventura! Strigăm Ura!). Am ascultat toate cele 3 cd-uri la care am avut acces până acum de zeci de ori: Cartea Începuturilor (care poate fi ascultată gratuit aici), Din Egipt în Canaan şi Pe urmele lui Isus. Cred că cel mai emoţionant moment pe care l-am trăit legat de Aventuri în lumea Bibliei a fost acela când fiica mea cea mare, atunci în vârstă de 3 ani şi 4 luni m-a văzut tristă şi a venit la mine, m-a îmbrăţişat şi mi-a repetat ce auzise în zilele precedente ascultând Aventuri: "Mami, nu mai fi tristă, tu poţi să biruieşti răul prin bine!" Mi-a plăcut atât de mult că a reuşit să facă o parelelă între cum mă simţeam eu şi ce auzise ea şi că a folosit tocmai aceste cuvinte (care pentru mine au venit atunci din altă lume) ca să mă încurajeze. 

Pentru că suntem tare departe, "Faptele Apostolilor" este şi pentru noi o mare supriză pe care o aşteptăm cu sufletul la gură. Până atunci însă ne delectăm cu unul din episoade pe care îl puteţi asculta şi  voi aici. Eu cred că "Saul din Tars" vă va convinge sigur!

Aşadar, dacă veţi îndeplini cele 3 condiţii ale concursului nostru, puteţi fi fericiţii câştigători ai unuia din cele 3 cd-uri "Faptele Apostolilor" oferite de Trans World Radio România.

1. Daţi like paginii de FB Aventuri în lumea Bibliei;
2. Daţi share public acestui articol;
3.Publicaţi la articolul de pe blog un comentariu cu numele complet.

PREMIU SPECIAL 
(pentru fanii serialului, ştim că nu sunt puţini)
Un pachet special cu toate cele 4 cd-uri poate fi câştigat dacă adăugaţi în comentariu o întâmplare deosebită sau o discuţie semnificativă cu copilul dvs care a pornit de la vreun episod ALB. Premiul va fi acordat în urma citirii tuturor mesajelor voastre de către cele două "mame" ale serialului, Dana Mercioniu şi Ileana Cernat.

Concursul se va încheia în data de 23 decembrie 2015, la ora 23.59.
Câştigătorii celor 3 cd-uri vor fi desemnaţi cu ajutorul random.org şi, pe 24 decembrie, vor fi anunţaţi pe blog. 
Vă doresc mult succes!

Comentarii

  1. POVARA-DRAGOS DIANA
    Si noua ca si multora ne plac foarte mult aceste CD-uri iar teatrul radiofonic mie imi aduce aminte de copilarie.
    Participam cu drag la concurs si multumim celor implicati in acest proiect minunat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Georgiu Oana - Va dorim sarbatori binecuvantate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina Bogdan - muultumim pt concurs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia Vida-Rațiu
    Adorăm acest proiect, fetița mea, după cum am mai spus cu alte ocazii, știe toate poveștile pe de rost, atât de des le ascultă.
    Mulțumim din suflet pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tofan Nicoleta Dorina Va multumim pentru tot ce faceti pentru copii nostri

    RăspundețiȘtergere
  6. Georgiana Ceaprazaru16 decembrie 2015 la 13:05

    Georgiana Ceaprazaru Ne bucuram de acest proiect frumos!Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina Ciotlaus - si noi ascultam in fiecare zi in drum spre scoala si de la scoala acasa, cel putin doua episoade din aventuri in lumea bibliei si au pornit foarte multe discutii interesante si profunde de la acestea, legate de creatie, de pacat, dragoste, iertare, prietenia adevarata, relatia intre frati ... Multumim pentru tot, Domnul sa rasplateasca cu sanatate si bucurie aici pe pamant si viata vesnica tuturor celor care au depus efort pentru noi, ascultatorii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi inca nu am ascultat nici un episod, dar o vom face cat de curand. IRINA HAISAN

    RăspundețiȘtergere
  9. Roxana Gaina - multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  10. Copil Sefora Tabita
    E prima data cand aud de Aventuri in lumea Bibliei. Abiaastept sa le pun copiilor mei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Marasescu Gabriela
    Pe facebook-Luci Marasescu
    Multumim pentru concurs!
    Sarbatori binecuvatate1

    RăspundețiȘtergere
  12. Ana maria Iulinszky . Mulțumim pentru concurs :) . Sărbători binecuvântate !

    RăspundețiȘtergere
  13. Ioana Bănică. Mulțumim pentru concurs. Sărbători binecuvântate!

    RăspundețiȘtergere
  14. Necula Claudia
    Fetita mea Maria ar primi cu mare bucurie un astfel de cadou.
    Sarbatori linistite!

    RăspundețiȘtergere
  15. Radu Irina Claudia
    Noi am primit de la biserica, in cadoul de Craciun,2 cd-uri:Pe urmele lui Isus si Pe urmele apostolilor. Sunt foarte frumoase si sunt un cadou excelent pentru copilasi.
    Craciun binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  16. RALUCA IULIA MIRAUTA
    Noi avem deja celalte CD-uri din colectie, si copiii mei ar fi foarte fericiti sa isi continue "aventura" audio.
    O discutie (nu atat biblica, cat stiintifica) a pornit de la povestea nasterii lui Isus, cand Matei, baietelul meu de sase ani, m-a intrebat: "Mami, daca nu erau acolo decat Iosif si Maria si animalele, cine i-a taiat burta Mariei ca sa-l scoata pe Isus?" ;-) (pentru ce el stie ca asa s-au nascut atat el, cat si sora lui)

    RăspundețiȘtergere
  17. Baietelul meu de argint adora aceste cd uri, incat s au stricat de atata ascultare. El se ducea si le "predica" colegilor de la gradi din povestile biblice. O fetita crescuta probabil de parinti atei i a spus ca Biblia nu e decat o poveste, dar el i a replicat: Biblia e scrisa chiar de degetul lui Dumnezeu! Raluca Manea

    RăspundețiȘtergere
  18. De trei ani incoace si pentru cei trei nazdravani ai nostri primul lucru ce-l cer dupa ce se urca in masina e sa punem cd-ul cu "aventuri din Biblie". Si pentru noi e o bucurie initiativa dvs. si ne rugam ca Dumnezeu sa va binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  19. Am auzit anul trecut de aceasta colectie, ne-ar face placere sa o si ascultam. Cornelia Buica!

    Cu acest prilej va doresc Sarbatori fericite si binecuvantate!

    RăspundețiȘtergere
  20. Am fi foarte bucurosi sa ascultam povestile :) Carolina Radu

    RăspundețiȘtergere
  21. Fetele noastre asculta cu foarte mare interes fiecare episod transmis de RVE. Va mulțumim pentru aceasta minunata ocazie! Sărbători fericite!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare