Concurs de Advent: calendar cu figurine magnetice

Nu am mai găzduit de mult, mult timp un concurs, aici, pe blog. Pregătindu-mă însă pentru luna Decembrie am luat pentru fete un calendar de Advent care ascunde în spatele a 24 de ferestre de hârtie figurine magnetice cu tematica religioasă a sărbătorii de Crăciun și m-am gândit să mai fac o bucurie unui copil a cărui mamă mă urmărește! Despre ce este și cum se face un calendar de Advent puteți citi AICI !

Copiii vor descoperi, una câte una, figurinele și vor putea să creeze scena Nașterii sau să relateze întâmplările ajutându-se de acestea.În setul de Advent este inclusă și o planșă magnetica cu fundalul pe care pot fi așezate figurinele.

 


Dacă îți dorești un astfel de calendar pentru copilul tău, te invit să urmezi pașii de mai jos pentru a-ți valida participarea:

1. Like paginii de Facebook Jurnal de printese;
2. Share public postării despre concurs;
3. OPTIONAL: Comentează cu un tag pentru prietenii care ar dori să participe la concurs (fiecare tag îți asigură o poziție în plus la tragerea la sorți).

CONCURSUL SE VA ÎNCHEIA Duminică, 19 Noiembrie, la ora 20.
 
Câștigătorul va fi decis prin random.org și va fi anunțat pe pagina de Facebook a blogului în decursul zilei de luni! 
 Mult succes!

Comentarii

  1. Este superb. Eu nu am facebook, dar le-am trimis link-ul prietenelor care au copilasi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc! Interesul este mult mai mare decât ma așteptam asa ca voi face doua extrageri. Și pentru ca ai făcut efortul sa lași aici un comentariu, te voi trece și pe tine pe lista de tragere la sorți!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos e! Oare il gasim de cumparat si in Romania? Copiii mei s-ar bucura mult sa aiba un astfel de calendar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, noi l-am gasit in DM, poti incerca, cred, si in Romania. lidl stiu sigur ca vinde calendare de advent, gen saculeti inlantuiti sau panou de fetru cu buzunarase dar designul este cu mosi craciuni si reni si in buzunarase poti aseza tu mici surprize.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare