Îmbrățișare prin poștă


As vrea să consemnez pe blog unul dintre lucrurile frumoase pe care l-am făcut împreună cu copiii în perioada în care am stat izolați din cauza pandemiei de Coronavirus: ne-am specializat în trimiterea de îmbrățișări prin poștă. 
Unul dintre cele  mai des folosite emoticoane la mine în telefon este acela pentru îmbrățișări. Îmi lipsesc mult îmbrățișările celor dragi și de aceea m-am gândit că prietenii noștri s-ar bucura de niște îmbrățișări ceva mai reale decât emoticoanele. 


Am lucrat în mai multe sesiuni și ne-am creat un stil de lucru mai rapid și eficient. Am trecut de la covorul din dormitor la masa din bucătărie, direct pe musamaua care o acoperă, fiindcă ne place textura pe care o împrumută desenul de la fața de masă. De asemenea, am trecut de la creioane de lemn la creioane de ceară profesionale și fetele și-au dezvoltat un stil mai aerisit de decorare în care folosesc flori, simboluri, text pentru a face fiecare îmbrățișare cât mai personală. 

Am primit un feedback foarte emoționant de la persoanele care le-au primit în poștă, așa că, dacă încă sunteți departe de anumite persoane, luați în considerare să le trimiteți o îmbrățișare prin poștă pentru a le arăta cât de dragi vă sunt și ce mult îi prețuiți! 

Comentarii

  1. 1xbet korean - Sportsbook Review - Legalbet.co.kr
    1xbet is licensed and regulated by the Kredit Gambling Control Board. Read 1xbet live the detailed info and claim the welcome bonuses.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare