Cadourile noastre de Crăciun: idei de suflet!


Anul acesta de Crăciun vrem să avem o sărbătoare mare cu familia, vor veni şi bunicii la noi ceea ce e o mare bucurie pentru toată lumea. Noi am hotărât de la început să îl scoatem pe Moş Crăciun din ecuaţie. Am avut îndoieli, dar le-am spulberat oferindu-i Elisei ocazia să fie ea cea care oferă cadourile! Şi s-a adeverit că este mai ferice să dai, decât să primeşti. Aşa că în familia noastră, de Crăciun se dau cadouri, nu se primesc neapărat. Această schimbare de focus ajută enorm! În loc să o întreb ce i-ar plăcea să primească de Crăciun,o întreb mai des ce surprize i-ar plăcea să le facă bunicului, sorei, verişoarei, etc. Punând accentul pe a da, nu am experimentat niciun disconfort legat de absenţa lui Moş Crăciun! 
Aşadar, revenind la cadouri, anul acesta am optat pentru  ciocolăţică al cărei ambalaj are tematică de Crăciun. Sunt sigură că va fi preferata Elisei!


Apoi câte o carte pentru fiecare fetiţă. Elisa va primi "Ghici, cât de mult te iubesc", o carte de o fineţe rară şi care aş vrea să îi rămână la suflet peste ani! Pe mine m-a cucerit! O mai puteţi comanda de pe site-ul editurii Cartea Copiilor.

(sursa, tot aici)

Iar Ema va primi o carte de despărţire, un amestec de bucurie, dragoste, recunoştinţă şi un pic de tristeţe. Cred că acesta e ultimul ei Crăciun "la pieptul mamei".  Şi "Lapte la pieptul mamei" poate fi comandată de pe site-ul editurii de mai sus.


Şi, pentru că de ziua lor am colaborat minunat, am ales-o tot pe Coca să modeleze din plastilină Fimo câte un personaj din cărţile lor preferate. Pe Coca o găsiţi aici . Poate să modeleze oglinjoare, tablouri de familie, medalioane, personaje din desene animate sau cărţi. De exemplu, de ziua de naştere a  fetelor, când am apelat la ea pentru cadouri, Coca ne-a modelat aceste medalioane. 

Întreg albumul  cu portofoliul ei, album de unde am preluat poza, îl găsiţi şi pe Facebook.
Dacă eraţi nehotărâţi, sper că v-au inspirat ideile noastre!


Comentarii

Postări populare