Ziua 18: Spune-i cât de mult îl iubești! #conectatlainimacopiluluimeu

Sunt convinsă că mulți dintre voi le spuneți copiilor ”te iubesc” zilnic, dar de data asta aș vrea să o spuneți ca și când ar fi prima și ultima oară. Conștienți fiind că în brațele noastre purtăm, pentru o vreme doar, un mic dar. Unul care va crește și va prinde aripi,desprinzându-se de noi la timpul potrivit! Copiii noștri ne sunt împrumutați, nu sunt ai noștri. Sufletul lor este veșnic și au primit suflare de viață de la Dumnezeu.  Acolo, în planurile veșnice ale lui Dumnezeu, se află destinul copilului meu și trebuie să fim conștienți că felul cum îi iubim le va marca sufletul, tocmai fărâma lor din Dumnezeu. 
Spune-i te iubesc!

Vă mulțumesc frumos pentru că ați parcurs alături de mine această scurtă călătorie de la inima părintelui la inima copilului! Inima mai bate! Rămâneți conectați!

Comentarii

  1. Tare tare frumoase aceste indemnuri. Atat de firesti, insa atat de putin apreciate si aplicate de cei mai multi parinti. Apropo de a spune te iubesc, eu nu sunt adepta de a-I spune de 100 de ori pe zi...ci in fiecare seara la culcare, mirosindu-I pielea fina si sarutandu-i capsorul.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare