ZIua 4: Oferă-i toată atenția ta într-o zi fără telefon sau laptop! #conectatlainimacopiluluimeu

Bine v-am regăsit!
Tare mi-ar plăcea să aud cum au reacționat copiii voștri zilele acestea și ce anume ați descoperit despre voi doi împreună, despre copil și despre tine! Împărtășește într-un scurt comentariu experiența ta de până acum! Ar însemna mult pentru mine să știu că nu sunt singură!
Eu am descoperit că a devenit greu pentru mine să fac complimente fără să le raportez pe fete una la cealaltă! Iată un lucru la care mai trebuie să lucrez nu puțin, ci până stăpânesc și îmi vine natural să nu le mai compar! 


În ziua a 4-a suntem provocați să lăsăm la o parte telefonul și laptopul (eventual tableta) și să îi oferim copilului atenția noastră nedivizată. Am ales intenționat o zi de duminică pentru această provocare pentru aceia dintre voi care aveți serviciu și sunteți nevoiți să apelați la tehnologie pentru a fi în contact cu oamenii!
Dar azi va fi despre conectarea 100% cu copilul tău!

Astăzi, dăm like&share jocurilor, poveștilor, desenelor și ideilor lui! Pe viu!
Astăzi, luăm o pauză de la WhatsApp ca să împărtășim copilului ce facem, unde suntem și cum ne simțim!
Astăzi, nu răspundem la telefon, ci încercăm să-i ascultăm pe copii și să receptăm atât cât putem tonul lor emoțional!

Nu uita să revii  zilnic pe blog sau pe pagina noastră de Facebook  Jurnal de printese  pentru a afla provocarea zilei ! Voi posta în fiecare zi  la ora 22:00 câte o provocare pentru părinți!
Succes!

Comentarii

Postări populare